Product retour?

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen omdat u bijvoorbeeld meerdere maten heeft gekocht of niet aan uw wensen voldoet. U heeft het recht uw bestelling tot 7 dagen na ontvangst te retourneren.

Na retour zenden krijgt u het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Het product dient met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden.

Mocht het product beschadigd zijn, dan kan deze niet retour gezonden worden, Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Voor dat u het product retour stuurt dient u dit vooraf te melden door een mail te sturen naar info@waxenzo.nl. Retour gezonden producten zonder melding vooraf worden niet in behandeling genomen!

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@waxenzo.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”